Kevés hír fog annyi vihart kavarni a magyar bajnokság téli átigazolási szezonjában, mint az alábbi bejelentés:

"Bajzát Péter és Bojan Brnovic végleg, míg Zoran Supic és Zámbó Bence fél-fél évre kölcsönbe érkezik Diósgyőrbe. Ők mindannyian alkalmasak arra, hogy "tűzoltóként" segítsék a DVTK-t a bennmaradásért vívott harcban."

A közlemény nem tért ki rá külön, de úgyfest a sokak számára amúgy is kétséges üzletet tovább bonyolítja/rontja, hogy valószínűleg:

"Ellentételezésként nyártól az ETO játékosa lesz két miskolci utánpótlás válogatott; Burány és Takács, mindemellett némi készpénz is a megállapodás része. Fontos feltétele a szerződés létrejöttének, hogy a két fiatal labdarúgóval aláírjuk az öt-öt évre szóló kontraktust."

Ez a barterüzlet is kiválóan reprezentálja milyen szarban vannak a magyar klubok... Az átigazolás híre máris hatalmas indulatokat váltott ki! Habzó szájú vagy épp reménykedő diósgyőriek és fradisták tucatjai árasztották el fórumokat. A diósgyőriek közül sokan nem örülnek annak, hogy a "mutogatós" Bajzátért és társaiért miért is kell "feláldozni" a jövő két nagy reménységét? Sokan nem értik, hogy egy szegény vidéki csapat, hogy tudta ezt keresztül húzni (különösen a 80 milliót emlegető fradisták), míg azok a zöldek, akiknek kicsit talán savanyúbb a szőlő, már fennen hangoztatják, hogy ilyen futballqrva nem is kellene az ő amúgy is szuper csapatukba...

 

Megfelelni szinte lehetetlen, az indulatok sokáig forrnak majd... Jellemző, hogy a baráti körömben is igen ellentétes a fogadtatás. Hogy mi lesz a vége? Majd meglátjuk!

Én azonban azt a viszonylag hangos többséget képviselem, aki azt vallja, hogy nagyon jó üzletet kötöttünk a győriekkel... Bajzát pont azért lehet itt kiskirály, amiért eddig utáltuk! Az ő góljaival nem csak hogy bentmaradhatunk a centenáriumi évünkben, hanem még kellemes meglepetések is érhetnek bennünket. Meglátjuk hogyan gondoljuk majd fél vagy éppen egy év múlva... Csak egy biztos, immár nem száll el a szó, én biztos hogy vállalom az itt leírtakat

A bejegyzés trackback címe:

https://sportokos.blog.hu/api/trackback/id/tr331667887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Liszi 2010.01.13. 10:03:59

Többség? Hangos? Viszonylag? Bajzát?

nkg 2010.01.14. 19:25:18

Már te is kötekszel vazze! Amúgy érdemes megnézni a fórumokat, tudom hogy nem mérvadóak, de többen örülnek Bajzátnak!

A viszonylag hangost meg meglátjuk! Szerintem lesznek olyan meccsek, amikor a helyenként felcsendülő Bajzát-ot elnyomják majd az általa lőtt góloknak örülő szurkerek hangjai...

Remélem a tavasz folyamán ugyanilyen gólokkal fogja csendre inteni az elégedetlenkedőket, mint tette azt azon a bizonyos meccsen!
süti beállítások módosítása