nkg 2010.01.23. 11:33

MJJSE-Ferencvárosi Tc

És akkor elkezdődött a szerelmes tavasz!

Az első felvonás január 24-én lett volna, ahol ráadásul a két grácia, már rögtön egymás nyakának esett VOLNA! Hála egy kisebb palota forradalomnak, a segítőkész vezetőknek, és ellenfélnek azért az összetűzés elmaradt, nem kellett két felé szakadni!

Persze a változásnak nem mindenki örült, sajnos voltak olyanok, akiknek a pénteki program nem lett jó... Mivel sokat gondoltunk rájuk meccs közben is, így most ezen írás nekik szól!

 

Hol is kezdjem? Talán azzal, hogy sajnálhatjátok, hogy nem voltatok ott, hiszen ez  volt AZ a meccs! Tudjátok az, amelyiken minden összeáll! Minden évben van egy olyan meccsünk, ahol, ha a színvonal nem is verdesi az eget, de minden összejön! Mikor minden korong jófele pattan, mikor a hangulat remek, mikor a legjobb haverok is kiérnek, mikor a beszólások is nagyobbat csattannak!

Jó volt látni a tegnapi meccset! Sokat gondolkoztunk/beszélgettünk a haverokkal arról, milyen sokat változott a játék! HA egy öt évvel ezelőtti MJJSE-FTC meccset és egy mait egymás "mellé" raknád hihetetlen különbségeket lehet megfigyelni!

Akkor:

 

Most:

 

  

Tudom, tudom! Nyílvánvaló túlzás, még akkor is, ha hihetetlenül sokat gyorsultunk! Ma már nem kell ordibálni, hogy "KORIZZ, KORIZZ!", így aztán az ember hajlamos az olykor még mindig előforduló apróbb technikai hiányosságokat is megbocsájtani!

Mint ahogy meg fogja bocsájtani azokat, az a pár száz ember is, aki tegnap ott volt a csarnokban! Mert minden hibája ellenére a tegnapi meccs, mégis csak jó reklámja volt a magyar hokinak!

Született 6 gól (ebből 3 tuti öngól, és amúgy is minimum 4 de inkább 5 potya volt), volt egy bunyónak tűnő kakaskodás, meg egy igazi box is a jégen! Kállai kicsit még bohóckodásba fulladt botdobálása után, Egri bemutatta azt is, hogy bár ritkán látunk magyar pályán boxot, de ha az ember nagyon akar csak össze tud akadni a párjával! Sajnos mivel Gerink legalább olyan töketlen a boxban mint a jégen, és csak kesztyűvel simogatta Flinta álát így ebben az egy küzdelemben mit szépítsük alul maradtunk!

A bunyó persze várható volt, tekintve, hogy a Fradisták eleve a megszokott aljas, alattomos játékukat hozták, és sokakban elszakadt a cérna, hogy a régen lesajnált Miskolctól manapság rendre kikapnak! De ha már a pályán balhé volt, akkor ennek egyenes következményeként a nézőtéren is paprikás volt a hangulat, hála a provokáló zöld bohócoknak! Kaptak hideget, meleget a nézőtérről (állt is pár percig a játék), de inkább vicces volt látni a mutogatásukat, és a nagy arcukat 4-1nél mint bicskanyitogató!

Hálistennek a Hajrá Jegesmedvék, és a Jajjj szegény Fradi, ma hangosabb volt minden más fennhangnál így egy fantasztikus meccset láthattunk!

A legnagyobb poén persze most is a meccs végére maradt, de itt most a hatás kedvéért a fradihoki-hu-t idézném:
"...a meccs végén pedig Budai Krsiztián kapta Szergej Oreskin javaslatára a csapatunk legjobbjának felajánlott díjat. Ezúttal még a közönség sem fütyült, mint legutóbb, amikor Jánosi Csaba volt a díjazott, és talán erre mondhatjuk azt zárszóként, ez is valami..."

Persze, hogy nem fütyültünk, hiszen levegőt nem kaptunk a röhögéstől! Nem tudtuk ugyanis eldönteni, hogy Budai melyik csapat legjobbja is volt????

U.I.: Nem gondoltam volna, hogy egy olyan meccsen ahol nem lép jégre Jánosi "akurvaanyád" Csaba ennyi anyázás és botrány lesz, de mit szépítsünk Ennaffati barátunk mindent meg tett azért, hogy új céltábla szülessen ezen az éjszakán! De mit titkoljuk.... HIÁNYOZTÁL CSABA!!!! Legközelebb már együtt akarunk a jégen látni titeket... És akkor a hangulat ismét garantált!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportokos.blog.hu/api/trackback/id/tr311694701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Liszi 2010.01.26. 01:00:22

"mikor a legjobb haverok is kiérnek,..."

Rúgjá' belém még itt is :P

nkg 2010.01.27. 20:13:31

Pedig kedveskedtem is neked:

"Persze a változásnak nem mindenki örült, sajnos voltak olyanok, akiknek a pénteki program nem lett jó... Mivel sokat gondoltunk rájuk meccs közben is, így most ezen írás nekik szól!"

Liszi 2010.02.01. 18:32:24

Köszi, köszi! :)
süti beállítások módosítása