nkg 2010.01.14. 19:20

Magas labda?

Tegnap, mikor az nb1.hu-n "Tippmix" Vili feldobta a magas labdát, mely szerint edzői pályafutása során, ha saját csapatot irányít majd egyszer, akkor rengeteg olcsó poént akartam elsütni ezzel kapcsolatban...

Mikor ma elolvastam a másik hírt is (melyet ugyan egyenlőre cáfolnak a hatóságok, de a magyar foci közelében lévők már nem egyszer megerősítettek), akkor megsajnáltam Vilit (igen, ha valaki nem tudná abban is róla írtak...). Mégsem járja az, hogy egy olyan emberen köszörüljem a nyelvem, aki hamarosan börtönbe vonulhat... Hiszen ott nem lehet netezni, nem lehet reagálni a hülye blogolók vádjaira!

 

Így most NEM sütöm el azt a poént, hogy Vili csapata olyan szervezett lenne, hogy percre pontos forgatókönyvet kapnának a játékosok, hogy melyik percben kell gólt lőniük, vagy kapniuk, mikor kell bedobást vagy épp sárgalapot kiharcolni, esetleg lesre futni! NEM poénkodom azzal, hogy a csapatnak soha nem lennének anyagi gondjai, hogy ők lennének minden forduló meglepetés eredményéért felelősek.... Olcsó poén lenne azt is elsütni, hogy ők lennének az első olyan egyesület, amelyet valamennyi online sportfogadással foglalkozó cég egyszerre szeretne támogatni, és hogy minden héten az aktuális oddsok alapján választanák ki nem csak az eredményeket, de a főszponzort is! 

NEM lenne korrekt, egy olyan ember elérhetetlen álmaival viccelődni, aki nemsokára hatalmas bajba kerülhet, akit jópár szurkoló is megkeresne majd, nem csak a nyomozó iroda illetékesei! Egyszerűen nem lenne fair!

 

Így csak annyit mondok, remélem szegényen fogsz megrohadni Vilmos, és a bőrtönben egy páran majd pont úgy szúrnak hátba hátulról (igen análisan), mint tetted te azt pályafutásod alatt a csapataid szurkolóival!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportokos.blog.hu/api/trackback/id/tr991672773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Liszi 2010.01.15. 09:50:39

Engem szerencsére nem szúrt hátba análisan :D

Írtam még mást is, de kitöröltem. Szót sem érdemel egyelőre...
süti beállítások módosítása