nkg 2010.02.01. 20:06

Zsoldosok külföldön!

"Az Afrika Kupából Algéria által kivert Elefántcsontpart legénysége, csak hossza bonyodalmak után tudott hazatérni Abidjanba, a helyi légierő ugyanis nem számított a korai búcsúra, és nem gondoskodott időben a csapatot hazaszállító különgépről. Az "Elefántok" két napig vártak, aztán amikor megjött a különgép, lerobbant, és újabb egy nap ment el a szereléssel.
Roman Abramovics egyébként nem "cicózott", és azonnal elküldte a magángépét Drogbáért valamint Kalou-ért, sőt, Didier Zokorát is felvették, és menetközben leszálltak vele Sevillában."

 

Na kérem szépen ez az igazi profi foci! Tudjuk Abra papa soha nem sz@rral gurigázott, de ez a mentalitás... Így kell megbecsülni a játékosaid! Az meg, hogy az ellenfelet is elviszed... Valahogy nehezen tudom elképzelni hazánkban, hogy egy debreceni válogatott játékos mondjuk hazahozzon egyszer egy diósgyőrit a telki edzőkozpontból akár...

A bejegyzés trackback címe:

https://sportokos.blog.hu/api/trackback/id/tr981720933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Liszi 2010.02.03. 01:10:56

Mert rosszindulatú vagy. Pláne, hogy most itt játszik Bajzát, őt tutira sok debreceni elhozná "haza".
süti beállítások módosítása