nkg 2010.01.23. 01:49

Csalfa hétvége!

Csalfa vagyok!

Akik ismernek pontosan tudják, hogy évek óta több nővel is kacérkodom! Volt amikor négyen voltak, mára azonban sajnos már csak a két eredeti grácia maradt meg! Évek óta, hétről hétre próbálnak az ágyukba csábítani, de Győrből nehéz dolguk volt! Most azonban itthon vagyok...

Ráadásul észre sem vettem, de megváltoztak! A nők már csak ilyenek. Igyekeznek apró kis praktikákkal, trükökkel újra és újra felkelteni a figyelmünket! Persze nincs új itt sem a nap alatt. Vannak akik, megfontolva haladnak, de a jó úton, így észrevétlenül lopják magukat a szívedben! Míg megint mások a nagy fellángolásokban hisznek! Mikor a kapcsolatban egymást váltják a tüzes és a szinte már jéghideg, rideg szakaszok!

De most a helyzet is megváltozott! Érzem ez a tavasz a szerelem tavasza lesz! Már szinte érzem, ahogy vibrál a levegő! A lányok kisminkelték magukat, új kiegészítőket vettek, lecserélték a ruhatárukat, és most új hódításra készülnek! Menthetetlenül el akarják csavarni a fejemet! És valljuk be valószínűleg sikerülni is fog nekik! Mert szabad vagyok, mert itt vagyok, mert ismernek, és mert pontosan tudják mit várok tőlük! És most mind a ketten arra hajtanak, hogy a tavasszal minél többször az ágyukba csaljanak!

Hiába korosak már mindketten! Egyikük két hét múlva már akár matuzsálemnek is tekinthető, de a másik is elmúlt már 30! Mégis minden tavasszal megújulnak, igyekeznek összekapni magukat, és újra hódítanak! Eddig valljuk meg az esetek nagy részében inkább kevesebb, mint több szerencsével! DE most úgy érzem a csillagok állása is nekünk kedvez! Ebből szerelem lesz! Biztos nem egyszer ágyba bújunk majd, de remélhetőleg nem céltalanul!

Hölgyeim itt az idő! Mezeket és védőfelszerelést fel! Irány a szerelmes tavasz!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportokos.blog.hu/api/trackback/id/tr11694066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása