nkg 2010.01.14. 19:05

Egyszer fent!

Bár a magyar másodosztályú Szolnok is hívta, Sebők Vilmos, az Újpest, a Bristol és a Zalaegerszeg korábbi válogatott hátvédje inkább egy osztrák alsóbb ligás csapatban vezet le. Mindezek mellett gőzerővel készül az edzői pályafutására.
- Még mindig aktív labdarúgónak mondhatom magam, Ausztriában, alsóbb osztályban játszom a korábbi válogatott Somogyi József barátommal - mondta honlapunknak Sebők. - Magyarországról hívott a Szolnok, de inkább úgy döntöttem, hogy levezetek Ausztriában. Jól is megy a csapatnak, tizenöt meccsből tizennégyet megnyertünk, és eközben megszereztem az edzői A-licences papírokat. Foglalkoztat, hogy kipróbáljam magam edzőként, de még nagyon élvezem a játékot, Ausztriában megtaláltam a számításaimat, szóval még másfél évet játszanék. Edzőként felnőttekben gondolkozom, tudom, hogy nagy a konkurencia, de bízom benne, hogy oda tudok kerülni, mert csak a futball mellett tudom elképzelni a jövőmet. Hogy milyen lenne a Sebők-csapat? Az biztos, hogy jól szervezett, mert védőként elég jó rálátásom van a hátvédek munkájára.
(forrás nb1.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://sportokos.blog.hu/api/trackback/id/tr181672725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása